Rendezvénytechnikai szolgáltatás

Minden aktív civil szervezet életében előfordulhat, hogy valamilyen nyilvános rendezvényen szeretne bemutatkozni, vagy közölni a nagy nyilvánosság számára valamilyen üzenetet. Konferenciák, sajtótájékoztatók, demonstrációktól kezdve egész napos rendezvényeken át a kisebb fesztiválok lebonyolításáig tudunk segítséget nyújtani az ez ügyben hozzánk fordulóknak.

Szolgáltatásaink:

Rendezvény hangosítás, 10 től 800-1000 fő részére.

Világítás technika, az egyszerű kiállítási installációktól a kisebb,  max. 8x10 méteres színpadok világítástechnikájától a kisebb fesztiválok sötétedés utáni közvilágításának kivitelezéséig bezárólag.

Rendezvények beltéri, illetve kültéri saját áramellátó rendszerének kiépítése. Meglévő vagy ideiglenesen biztosított áramvételi lehetőségből pavilonok, árusok, programhelyszínek és kisebb színpadok áramellátása.

Rendezvény fotózás. Rendezények, programok, események dokumentációs és-vagy publikációs célból történő, professzionális minőségű fotózása.

Különös figyelemmel ügyelünk arra, hogy a technikák alkalmazásakor ne jelentsünk a  szükségesnél  nagyobb terhelést a környezetre és az emberekre. Nem viszünk feleslegesen nagy technikát, nagyobb teljesítményű hangfalat vagy reflektorokat a rendezvényekre, mint az feltétlenül szükséges. Nem terheljük feleslegesen zajjal a környezettet... A rendezvények lebonyolítást több évtizedes gyakorlattal rendelkező technikusok végzik. Az eszközök szállításakor ha lehetőség adódik, a megrendelő szállító eszközeit is igénybe vehetjük, azok jobb kihasználtsága, illetve a szállítás összegének megtakarítása végett.

Részletes információk:

Ifj. Mizsei László hangmester

Telefon: 06-30-424-8830

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.