Egyéb tevékenységeink

Hulladék Játszóház

Olyan manuális termékek készítésére invitáljuk az alkotni vágyókat, melyek nem igényelnek semmilyen nagyberuházást, inkább türelmet, gyűjtögetést, és persze azt a szemléletet, hogy észrevegyük a lehetőséget az eldobandónak tartott dolgokban. Hogyan lehet megmenteni, újra hasznosítani hulladékainkat? A magunk által készített eszközöknek és játékoknak az is nagy előnye, hogy bármikor átalakíthatjuk őket. Az alkotás örömét pedig legjobb személyesen vagy közösen átélni gyermekeinkkel. Sok mindenre felhasználhatóak az ilyen „kincsek”. Fantáziánk szabadjára engedésével egyéb használati tárgyainkat is megbolondíthatjuk kicsikét.

 

 

Rendezvénytechnikai szolgáltatás

Különböző rendezvények, demonstrációk, kisebb fesztiválok és hasonló programok lebonyolításához tudunk hangosítást, világosítást, ideiglenes áramellátó rendszer kiépítését és hasonló szolgáltatásokat biztosítani. Tudjuk jól, mennyire nehéz a helyzete a civil szervezeteknek, ha megbízható, árban és minőségben is korrekt szolgáltatókat kell keresniük ebben a tevékenységi körben. Ezért szeretnénk segíteni elképzeléseik megvalósításában akár magánembereknek, akár civil szerveződéseknek.

 

 

M0 Autópálya

A SZIKE Környezet- és Egészségvédelmi Egyesület és társai (Csömöri Érdekvédelmi Közösség, Majorszegi Érdekvédelmi Egyesület) az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség ellen, a megismételt környezetvédelmi eljárás során megszületett, új környezetvédelmi engedély felülvizsgálatáért indítottak pert. Az egyesületek az M0 érintett szakaszán az építési engedély ellen is keresetet nyújtottak be a Fővárosi Bíróságnál.